-
HOTĂRÂRE Nr. HG1932017 din 24.03.201793.07 KB
-
Ordin cu privire la organizarea formarii profesionale a somerilor3,432.14 KB
-
Ghid EE Program FC 1,230.36 KB
-
Program de formare Floricultor6,633.57 KB
-
Program de formare Bucatar specialist/vegetarian/dietetician5,808.19 KB
-
Ghid practic de validare a competentelor3,055.35 KB
-
Ghid privind implementarea sistemului33,541.68 KB
-
Regulament privind educatia nonformala7,196.01 KB
-
Plan de activitate FC 2022-2023901.64 KB
-
Curriculum, Bucătar1,200.29 KB
-
Curriculum, Apicultor (300 ore)1,783.65 KB
-
Curriculum Apicultor, stagii de practică498.33 KB
-
Regulamentul cu privire la formarea continuă a adulților866.19 KB
-
Program apicultor7,905.24 KB
-
Curs Apicultor, curriculum1,017.21 KB
-
Program cursuri bucătar5,908.57 KB
-
Curriculum, stagii de practică, Bucătar590.63 KB
-
Curriculum modular 600 ore, Bucătar1,169.51 KB
-
Plan de dezvoltare strategică a programelor de formare profesională a adulților89.01 KB
-
metodologia_de_elaborarea_a_programelor_de_formare_profesionala_a_adultilor_si_a_curriculumului_in_cadrul_invatarii_pe_tot_parcursul_vietii726.38 KB